top of page
291417745_10161616829263273_5460557444638216910_n_edited.jpg

MIT TEAM

Mit team består af de rigtige til at hjælpe mig på min vej...

 

Først og fremmest består mit team af min svingtræner og performancecoach, David Poke. Han er efter min overbevisning en af landets dygtigste træner grundet hans simple og skarpe tilgang til spillet. David, har gennem sine 40 år som PGA-træner opbygget et enormt stort kendskab til alle aspekter af golfspillet, både den tekniske og performance del. Vores samarbejde bygger på en ærlig og logisk tilgang til tingene, da vi altid har lagt stor vægt på at være ærlige og gennemsigtige ift. hvilke kompetencer eller aspekter af mit spil som skal forbedres. David er foruden at være min træner også min far, hvilket jeg blot ser som en kæmpe styrke i mit team, da han både som min far og træner har et stort kendskab til mine styrkere og svagheder, både som spiller og menneske.  

 

Du kan læse mere om Davids filosofi og tilgang til tekniske del af spillet her: https://www.davidpokegolfacademy.dk/


En anden vigtig samarbejdspartner er min mental og meditationsmester Asger Freltoft. Asger hjælper mig med den mentale del af det at være professionel golfspiller. Den mentale tilgang som vi arbejder ud fra er at forblive i nuet, både på og uden for golfbanen. Denne tilgang er vigtig for mig, da mange tanker og pres kan dukke op i løbet af en golfrunde – disse tanker er en naturlig del af det at være menneske, men de må aldrig stå i vejen for at kunne performe. Min mentale tilgang bygger på et simpelt koncept om at fokuserer på et slag af gangen og forblive i nuet, fremfor at tænke 3 slag frem eller flere huller frem. Denne tilgang er som udgangspunkt utrolig simpel, men kræver meget træning og metal styrke at kunne eksekvere på. Derfor er mit samarbejde med Asger utrolig værdifuldt. 

 

Har du lyst til at læse mere om Asger og hans mentale tilgang, kan du gøre det her: https://dk.linkedin.com/in/freltoftknudsen
 

På nuværende tidspunkt står jeg selv for min fysiske træning, da pengene desværre er for små til at kunne investere i professionel hjælp. Dette er et område, som jeg vil investere i så snart muligheden byder sig, da det er utrolig vigtigt som atlet at passe på sin krop og ikke mindst forebygge mod eventuelle skader.


Foruden min svingtræner David og mentalcoach Asger, er Lars Lørup fra Wilson Golf Danmark en fast del af mit team. Wilson har siden jeg var lille hjulpet mig med det nyeste udstyr, som har gjort mig i stand til yde mit absolut bedste på golfbanen.

bottom of page