top of page
208359539_10160790245603273_4065847209652987410_n_edited_edited.png

MIN TILGANG OG FILOSOFI

Min filosofi og tilgang til min golf gennemsyrer alt hvad jeg gør og de beslutninger jeg træffer. Hvis man ønsker at præstere på det højeste niveau, er man nødt træffe en masse valg undervejs – både nemme og sværere.

 

Som nævnt tidligere, har jeg altid haft en tiltro til at jeg besidder de evner eller ville kunne tillære mig de evner, som det kræver at blive en etableret spiller på DP World Tour. Det er dog samtidig en opgave og rejse som jeg går meget ydmyg til, da jeg ved at den slags kræver tid, disciplin og ikke mindst hårdt arbejde. Jeg er meget bevidst om, at golf er en mental hård sport, hvor grænsen mellem ”failure” og ”success” er minimal og ofte kommer ned til enkelte slag. Det er vilkår, som jeg altid har accepteret og valgt at se positivt på. Jeg har den tilgang, at de resultater som ikke lever op til mine forventninger, giver mig en mulighed og indsigt i, hvor jeg skal udvikle mit spil for at stå endnu stærkere i fremtiden.

 

Min filosofi er at forsøge at blive lidt bedre hver dag og holde fokus på de ting, som jeg ved udvikler mit spil henimod mine mål. Jeg er af den overbevisning, at man er nødt til at opbygge et stærkt fundament for ens golfspil, ellers bliver tingene for skrøbelige og usikre når det sættes under pres. Dette glæder både teknisk og spilmæssigt såvel som mentalt og fysisk. Derfor har jeg sammen med min træner prioriteret at opbygge et teknisk stærkt og solidt sving, som kan holde til at være under pres flere uger ad gangen, da dette er hvad er kræves af en professionel golfspiller, der spiller på DP World Tour. 

bottom of page