top of page

MIN BAGGRUND

Jeg hedder Tobias og er 26 år. Jeg står overfor at påbegynde mit 5. år som professionel golfspiller. Til dagligt bor jeg på Nørrebro i København med min kæreste.

 

Jeg kommer fra en baggrund og en familie, hvor golf altid har spillet en rolle. Begge mine forældre er uddannet PGA Pro’er, så jeg er med andre ord vokset op med en golfkølle i hænderne. Derudover har jeg en storebror, der er professionel golfspiller på Challenge touren og DP World Tour.

 

At vokse op på golfbanen, har givet mig en enorm stor passion, glæde og ikke mindst forståelse for golfspillet. Igennem mine nærmeste, har jeg set og lært, hvad det kræver af en, ikke kun at gøre golfen til sin levevej, men også i større grad hvad det kræver af en, at konkurrere imod de allerbedste på området og i fremtiden at slå dem.

 

Til dagligt, spiller og træner jeg i CGC Golfklub, hvor jeg træner og sparre med min far, David Poke. Derudover, har jeg en mentalcoach, Asger Freltoft fra Zenmind som hjælper mig med den mentale del af spillet og det at være et helt menneske. På nuværende tidspunkt står jeg selv for min fysiske træning, da pengene desværre er for små til at kunne investere i professionel hjælp. Dette er dog et område, som jeg vil investere i så snart muligheden byder sig, da det er utrolig vigtigt, som atlet at passe på sin krop, og ikke mindst forebygge mod eventuelle skader.

 

Ved siden af min daglige træning og turneringer rundt om i norden, har jeg to deltidsjobs. Dem har jeg på nuværende tidspunkt for at kunne skrabe nok penge sammen, til at kunne spille turneringer og forfølge min ambition og drøm om at blive en etableret spiller på DP World Tour.
 

SOM PROFESSIONEL GOLFSPILLER

Siden jeg var lille, har jeg deltaget i diverse turneringer rundt i Skandinavien. Igennem årene og i takt med at mit spil har udviklet sig, har jeg spillet mig op igennem rækkerne. Som junior spiller vandt jeg min første turnering Greve Open og senere hen Mølleåen Open. Som Herre amatør spiller vandt jeg Mågepokalen, hvorefter jeg besluttede at turne pro. Min ambition som professionel golfspiller er at vinde en masse professionelle sejre, først på Nordic League og inden for et par år også på Challenge Touren og DP World Tour.

bottom of page